Vakuumbørnene

Undertitel: Min karriere hos sekten
Forfatter: Eckhart Oehlens
Sider: 348
Omslag: Paperback
Forlag: Books on Demand

Kælderen? "Vil de lægge en skole nede i en kælder?" tænkte jeg for mig selv, mens bestyrelsesformanden viste mig hen til trappen. "Her mangler jo stadig at blive lavet en del." undskyldte han på vej ned. "Men vi er i fuld gang og satser på at være klar til august!"

Jeg var stødt på jobopslaget i DLF-medlemsbladet. "Vil du være med til at starte en ny skole op?" stod der som overskrift. Det lignede et opslag til en helt almindelig skole, men det skulle vise sig, at det langt fra var det.
I realiteten var der tale om et hjemmeundervisningscenter, som en gruppe forældre fra et kristent trossamfund havde valgt at oprette.

Det er først og fremmest et unikt indblik i et moderne parallelsamfund, men også en beskrivelse af en alternativ karriere inden for undervisningsverdnen.

Børnene er blevet taget ud af folkeskolen af flere specifikke grunde: Deres forældre ville beskytte dem mod deres jævnaldrendes dårlige sprog, påklædning og umoralske adfærd samt folkeskolens ukritiske brug af internettet, lærebøger med emner som kærlighed, sex og evolutionsteori.

Fakta om bogen
Titel: Vakuumbørnene
Undertitel: Min karriere hos sekten
Forfatter: Eckhart Oehlens
Sider: 348
Omslag: Paperback
Forlag: Books on Demand


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere