Verdens farligste slæng 2

  • Nye udgivelser
  • 03/04/2017
  • Turbine

Undertitel: Gravrøvere
Forfatter: Arne Svingen
Originaltitel: Verdens farligste gjeng 2 – Gravplyndrere
Originalsprog: nor
På dansk ved: Mette Stepnicka
Sider: 128
Omslag: Hardback
Forlag: Turbine

Verdens farligste slæng er tilbage!

Den berygtede Killer, den seje Flænser og den langspyttende Dræber har slået sig sammen med Vampyrrose. En pige! Men bortset fra at hun spiser aftensmad vildt sent (kl. syv!), passer hun nu meget godt ind i Verdens farligste slæng.


Nu er de fire, og det er godt, for der er masser at kæmpe imod i Ondskabens skov. Det er nemlig ikke kun Slemme slynglers slæng, der hærger, men også et par vaskeægte skurke har fundet vej til skoven og Uhyggens borg. Og så endda til halloween! Slænget har klædt sig ud i de mest grusomme kostumer, men er det nok til at skræmme skurkene væk?

Bogen indeholder fire nye, farlige og fantastiske historier om slænget, hør fx om en ulækker osteædekonkurrence, et ældgammelt dinosaurskelet og en frygtelig nøgen matematiklærer.

En sjov og lidt klam bog om at være verdens farligste, selvom man egentlig bare hedder Lukas, Frank og Ole, har søde forældre og spiser aftensmad kl. fem. Læs om, hvordan det hele startede i Verdens farligste slæng 1 (Turbine, 2016).

Arne Svingen (f. 1967) debuterede både som børnebogs- og romanforfatter i 1999. I dag har han skrevet mere end 30 børnebøger, men har også skrevet inden for andre genrer, er journalist og laver podcasts. Han underviser og holder foredrag om unges læsevaner, særligt om, hvordan man får drenge til at læse mere.

Ida Larmo (f. 1981) er tegneserietegner og børnebogsillustrator. Hun har faste striber i et par norske magasiner og har desuden en bachelor i visuel kommunikation. 

Fakta om bogen
Titel: Verdens farligste slæng 2
Undertitel: Gravrøvere
Forfatter: Arne Svingen
Originaltitel: Verdens farligste gjeng 2 – Gravplyndrere
Originalsprog: nor
På dansk ved: Mette Stepnicka
Sider: 128
Omslag: Hardback
Forlag: Turbine


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere