Vidunderlige vafler

Forfatter: Camilla Stemann Jensen
Sider: 160
Omslag: Hardback
Forlag: FADL's Forlag

SPIS VAFLER TIL MORGEN, MIDDAG OG AFTEN - MED GOD SAMVITTIGHED. 
Vafler er indbegrebet af hygge. De serveres ofte i hyggeligt selskab og med marmelade og sukker, men det er snart tid til en nyfortolkning af de traditionelle vafler, som kan meget mere end at blive spist til hyggelige anledninger. De kan være et sundt alternativ til f.eks. sandwichbrød eller andet bagværk. Og vafler kan laves uden - eller med meget lidt mel - men stadig fungere som et bagværk. 
Camilla Stemann Jensen har skrevet Vidunderlige vafler, som indeholder mange opskrifter på vafler der er glutenfri og oftest uden mælk og sukker. Vafler er som skabt til dem, der ikke tåler gluten, sukker eller laktose, og bliver et alternativ til den klassiske burgerbolle, toastbrødet eller pizzabunden. Det kan være en banh mì vaffel, halloumivaffel, stenaldervaffel, vaffeltoast, vaffelhotdogs osv. 
Selvfølgelig hører vafler hjemme i det søde køkken, men de kan bruges til meget andet end at blive fyldt med sukker og syltetøj. Det er desserter som vaffellagkage, belgiske vafler med blåbærcreme eller lakridsvafler med fyld gode eksempler på. 
Camilla Stemann Jensen er en passioneret blogger, vaffelelsker og trendspotter samt selvstændig oplægsholder og medie- og kommunikationsrådgiver. Hun er kendt fra bloggen Copenhagen By Me, hvor hun ofte deler inspirerende opskrifter med sine mange følgere. 

Fakta om bogen
Titel: Vidunderlige vafler
Forfatter: Camilla Stemann Jensen
Sider: 160
Omslag: Hardback
Forlag: FADL's Forlag


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere