Vikinger - kort fortalt

Forfatter: Kim Hjardar
Originalsprog: nor
På dansk ved: Sigurd Toftdahl Terkelsen
Sider: 155
Omslag: Hæftet
Forlag: Turbinge Forlaget

Vikingerne – vi danskere bliver aldrig færdige med at tale om dem, se skuespil, film og tv-programmer om dem, og ikke mindst læse i massevis af bøger om dem. Vores stolte forfædre, som underlagde sig vores naboer, plyndrede, myrdede, opdagede Amerika og Grønland og havde store horn på deres hjelme og spiste rød fluesvamp … eller hvordan var det nu lige, det var med det?

I den voldsomt populære, norske forfatter Kim Hjardars tredje historiske bog om vikingerne får vi hele historien om dem i et lille, handy format. Vikinger for dummies, som forfatteren selv har kaldt bogen, og en rigtig fin, lilleguide med alle de vigtigste oplysninger om vikingerne; fra deres samfund til plyndringerne, og fra religion til invasionslyst. Når man har læst Vikingerne– kort fortalt så har man styr på alle de mest kendte navne, steder og årstal, og bogen afsluttes med et kapitel om vikingerne i de skandinaviske lande med særligt fokus på Danmark.
Bogen er Kim Hjardars tredje bog på Turbine Forlaget og efterfølger dermed titlerne Vikinger i krig og Vikingernes liv og færden.

Fakta om bogen
Titel: Vikinger - kort fortalt
Forfatter: Kim Hjardar
Originalsprog: nor
På dansk ved: Sigurd Toftdahl Terkelsen
Sider: 155
Omslag: Hæftet
Forlag: Turbinge Forlaget


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere