Vild med basketball

Forfatter: Andreas Seeberg, Peter Seeberg
Sider: 100
Omslag: Indbundet
Forlag: Historia

Bogen indledes med historien om basketball, og et afsnit om spillets regler og udstyr.
Herefter er der et stort afsnit om basketball i NBA i USA. NBA-turneringen beskrives og de mest kendte basket-stjerner præsenteres i korte biografier og farvebilleder: Superstjerner som LeBron James, Stephen Curry og James Harden, men også de unge stjerner som Giannis Antetokounmpo, Anthony Davis og Karl-Anthony Towns.
Der er også en hel masse om basketball-ligaen i Danmark. De ni hold, der deltager i den hjemlige basketball-liga, gennemgås og der er et særligt afsnit om Bakken Bears, vinderne af den danske liga ikke mindre end 16 gange.
Forfatterne har interviewet nogle spillere fra den danske turnering, både danske og udenlandske spillere. De fortæller åbenhjertigt om deres spil, deres karriere, ambitioner og drømme.
Der er et afsnit om basketball for børn, om hvordan man kommer i gang. Desuden et afsnit om statistik og rekorder i spillet.
Bogen fortæller om basketball som underholdning og basketball i fremtiden. Ligeledes forklares de amerikanske udtryk assist, dunk, rebound, steal, street-basket, triple-double, turnover osv. letforståeligt og klart.
Til sidst i bogen er der oplysninger om andre bøger på dansk om basketball og et par vigtige links, man kan anvende til selv at finde flere oplysninger om basketball.
Bogen er rigt illustreret med masser af nye, spændende farvebilleder, så vidt muligt fra 2018. Bogen er på 100 sider og leveres i en solid hardcover-indbinding med lækkert guldfoliepræg.

Fakta om bogen
Titel: Vild med basketball
Forfatter: Andreas Seeberg, Peter Seeberg
Sider: 100
Omslag: Indbundet
Forlag: Historia


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere