Vilde vidunderlige Danmark

Forfatter: Michael Stoltze, Søren Olsen, Lone Thybo Mouritsen
Sider: 220
Omslag: Indbundet
Forlag: Gads Forlag

Den omfattende udnyttelse af Danmark har gennem historien fortrængt den vilde natur. Der er blevet afvandet, reguleret og opdyrket. Mange arter og naturtyper er blevet sjældne eller helt forsvundet. Men vildskaben og de fleste arter findes stadig nogle steder, og i de seneste årtier har naturgenopretningen taget fart over hele landet. Dele af Danmark bliver igen vildere, og mange af de arter, der før blev forfulgt, er nu begyndt at vende tilbage igen. Det gør Danmark til et større og mere spændende og prægtigt land. Det er det, VILDE VIDUNDERLIGE DANMARK handler om. 
Bogen præsenterer det danske landskab, vejret, geologien, planterne, dyrelivet og naturens danske historie. Den fortæller om de vigtigste naturtyper: skoven, havet og kysten, det åbne land, søer og vandløb – samt byen, som også rummer natur og vildt dyreliv, når vi kigger ordentligt efter. 
Undervejs møder vi nogle af de smukkeste, mest fascinerende og mest karakteristiske dyr og planter, som Danmarks vilde, vidunderlige natur kan byde på.

Fakta om bogen
Titel: Vilde vidunderlige Danmark
Forfatter: Michael Stoltze, Søren Olsen, Lone Thybo Mouritsen
Sider: 220
Omslag: Indbundet
Forlag: Gads Forlag


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere