Virussen fra Svalbard

Forfatter: Thomas C. Krohn
Sider: 268
Omslag: Paperback
Forlag: Forlaget RosenHill

Virussen fra Svalbard – en Jacob Detlev thriller

Et folketingsvalg i Danmark. En virusudvikler fra Rusland. En forladt mineby på Svalbard. Og en kompromisløs højreekstremist i København. Alt i alt en dødelig cocktail.

​Da et muligt biologisk angreb på det danske Folketing bliver opdaget, sættes virologen og eksperten i biologiske våben, Jacob Detlev, på sagen for at hjælpe politiet med opklaringen.

​Flere angreb med biologiske våben følger efter i et forsøg på at sætte dagsordenen for den kommende valgkamp. Det danske demokrati er under angreb og kræver mange uskyldige ofre.

​Efterforskningen forgrener sig, og en af grenene fører tilbage til Den Spanske Syge i 1918, mens en anden peger i retning af nutidens Svalbard.

​Det er en hæsblæsende, men uhyggelig thriller, som giver læseren en følelse af, at det godt kunne ske i virkeligheden. Plottet bygger på en kombination af fiktion, virkelige hændelser og spænding.

’Virussen fra Svalbard’ er den anden selvstændige bog i serien om virologen og videnskabsmanden Jacob Detlev, som indgår i det danske terrorberedskab i kampen mod biologisk og kemisk terror i Danmark og resten af verden.

Fakta om bogen
Titel: Virussen fra Svalbard
Forfatter: Thomas C. Krohn
Sider: 268
Omslag: Paperback
Forlag: Forlaget RosenHill


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere