Hvor langt vil du gå? Alting ændrer sig, da Angelina begynder at arbejde på Salon de Luca, den hotteste frisørsalon i Stockholm. Ejeren Steffano har kun øje for hende og værdier ikke længere kollegaen Jenny et blik. Overvældet af jalousi beslutter Jenny sig for at finde ud af, hvem der gemmer sig bag den gådefulde … Continue reading “Bag din ryg” af Sara Sarenbrant

Hvor langt vil du gå?

Alting ændrer sig, da Angelina begynder at arbejde på Salon de Luca, den hotteste frisørsalon i Stockholm. Ejeren Steffano har kun øje for hende og værdier ikke længere kollegaen Jenny et blik. Overvældet af jalousi beslutter Jenny sig for at finde ud af, hvem der gemmer sig bag den gådefulde Angelinas tilsyneladende perfekte facade.

Samtidig bliver en af sæsonens kunder fundet myrdet, og kort tid efter sker der endnu et dødsfald med forbindelse til salonen. Mistankerne mellem de tre kolleger vokser, og under den polerede overflade starter et farligt psykologisk spil, der truer med at ødelægge alt. Bag din ryg er første, fritstående del af en ny og nervepirrende trilogi fra forfatteren bag den populære serie om kriminalinspektør Emma Sköld.

 

Anna-Luisa anmeldelse;

Sofie Sarenbrant har for mig været lidt svingende i niveau, men med Bag din ryg har hun be gået en særdeles veludført krimi med højt psykologisk spil.

Bogen er skrevet med tre “jeg’er”, som er hver af de ansatte i salonen. Ejeren Steffano, frisøren Jenny og den nyansatte Angelina.

Vi for fortalt og set alle begivenhederne fra dem hver, og ser med tydelighed at ikke alt er som det ser ud til – men hvem ved hvad der egentlig foregår og hvem der forsøger at skjule noget.

Kun en ting ved vi med sikkerhed. Intet er hvad det ser ud til…

Bag din ryg er velskrevet og spændende.

fire krimihjerter

 

Har du læst den? Hvad synes du?