Selvom internettet er fyldt med fantastiske videoer, artikler, guides og meget mere, så er der nu noget over at sidde med en god bog. En bog har nemlig den fantastiske evne til at få en til at forbyde sig langt mere end computere, tablets og smartphones har. Der er ikke notifikationer, spil og andre drilske fristelser i en bog.

SPONSORERET INDHOLD!

Bøger giver med andre ord det, som er blevet en mangelvare i den moderne tid – nemlig koncentration. Evnen til at gøre én ting, og lade alt sit fokus være placeret samme sted.

Listen over, hvad bøger kan gøre for os er så godt som uendelig, men herunder får du nogle udvalgte ting, du kan få fra bøgernes fantastiske verden.

1) Personlig udvikling

Der findes mange fantastiske bøger, som hjælper din personlige udivkler. Bøger som “7 Gode Vaner”, “Kunsten at være f*cking ligeglad” og “Du bliver hvad du tænker” er alle strålene eksempler på bøger, der giver stof til eftertanke.

2) Styrk dn forretning

Hvis der skal skabes bundlinje, så kan bøger være et fantastisk værktøj. Her kan man nemlig hente tonsvis af inspiration ift. forretningsmodeller, opstart af virksomhed, strategi, ledelse og meget mere. Bøger kan altså være med til at styrke dig og dine kollegaer, hvilket giver en styrket forretning.

3) Lær en hobby

Hvis der er en ting, du altid har drømt om at lære, så kan bøgerne bane vejen for dig. Det er uanset, om det handler om at lære at spille guitar, flette hår, lave mad, bygge i træ eller noget helt femte, så findes der en bog, der kan hjælpe dig godt på vej.

4) Bliv underholdt

“Harry Potter”, “Ringenes Herre” og “Afdeling Q” er alle kæmpe filmsucceser, som er startet samme sted fra – nemlig fra bøgernes verden. Mange af nutidens store film er filmatiseringer af bestseller-bøger. Mange der har læst bogen og set den filmatiserede versioner mener, at man får flere deltajer og en markant anderledes oplevelse ved at læse bogen fremfor at se filmen.

5) Bliver klogere

Hvis der er nogle områder, du har en særlig interesse for, kan bøgerne give dig spændende indsigter og stærk viden. Det kan være alt fra det store solsystemer til jordens små insekter. Her er en af de store fordele ved en bog, at den typisk har været gennem nogle korrekturgange, så der er en større sikkerhed for, at informationerne er velstruktureret og (ikke mindst) korrekte.

SPONSORERET INDHOLD!