I det meste af april har jeg haft en fornemmelse af, at jeg vist ikke fik læst særlig meget. Nu er måneden så gået og jeg har alligevel fået læst 10 romaner og 6 letlæsningsbøger. Derudover har jeg faktisk også læst en e-bog, men mere om den kommer senere, da den ikke er udgivet endnu.… Read More Bøger læst i april 2020

I det meste af april har jeg haft en fornemmelse af, at jeg vist ikke fik læst særlig meget. Nu er måneden så gået og jeg har alligevel fået læst 10 romaner og 6 letlæsningsbøger. Derudover har jeg faktisk også læst en e-bog, men mere om den kommer senere, da den ikke er udgivet endnu.

Langt de fleste bøger var krimier/thrillers. Men det er også blevet til en enkelt fantasy/SF. Jeg er også ved at læse en Harry Potter-bog for Jonas – vi er snart færdige. Jeg har ikke nået at anmelde dem alle endnu, men der skal nok komme anmeldelser af de fleste (med tiden).

Jeg synes, at det er rigtig svært at fremhæve særlige bøger denne måned. Faktisk synes jeg ret godt om dem alle – og ingen af dem skuffede mig. Et par af dem vil jeg dog huske i længere tid end andre – der er tale om Stjerneklart af Lars Wilderäng og Onde Piger af Alex Marwood. Stjerneklart er en dystopisk thriller – om hvad der kan ske, hvis vi bliver udsat for en nanovirus, som ødelægger alt, der har med strøm at gøre. Onde piger er psykologisk krimi/thriller – om barnemordere, fordomme og selvtægt. Men der var helt sikkert flere imellem som jeg synes rigtig godt om.

Den eneste bog, hvor forventningerne måske ikke blev helt indfriet var Mørkt motiv af Louise Penny. Mørkt motiv er 1. del af en canadisk krimiserie. Jeg synes, den var meget langsomt – og manglede noget “gang i den”. Men jeg ved, at serien er rigtig lang, så mon ikke, de næste bøger i serien fænger mig bedre?! (Jeg har endnu ikke anmeldt Mørkt motiv).

Som sædvanligt kan der under billedet ses en liste over alt, hvad jeg har læst i den måned, som netop er gået.

En del af bøgerne er tilsendt fra forlagene og forfatterne til anmeldelse. Tak for dem.

Billede af: Bøger læst i april 2020Bøger læst i april 2020

Abbott, Rachel: Leg med døden
Cavanagh, Steve: Nævningen – anmeldelse undervejs
Child, Lee: Uden varsel
Damhaug, Torkild: Se den anden vej
Haiberg, Louise: Forenet – Død verden 4 – anmeldelse undervejs
Marwood, Alex: Onde piger
Parks, Brad: Tættere end man tror – anmeldelse undervejs
Penny, Louise: Mørkt motiv – anmeldelse undervejs
Schmidt, Palle: Ulv blandt ulve
Wilderäng, Lars: Stjerneklart

Letlæsning:
Erbillor, Natasja: Team Gamer 3-5
Schjødt Larsen, Bjarke: En verden af frygt 4-6

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.