[reklame – indeholder anmeldereksemplarer] I maj fik jeg læst 9 romaner, 1 børnefagbog og 4 letlæsningsbøger. Som sædvanligt læste jeg flest krimier og spændingsromaner – men jeg fik også læst en roman om holocaust: Bibliotekaren fra Auschwitz og to feel good-romaner. Alle bøgerne var gode – og jeg kan ikke anbefale en fra for en… Læs mere Bøger læst i april 2021

[reklame – indeholder anmeldereksemplarer]

I maj fik jeg læst 9 romaner, 1 børnefagbog og 4 letlæsningsbøger. Som sædvanligt læste jeg flest krimier og spændingsromaner – men jeg fik også læst en roman om holocaust: Bibliotekaren fra Auschwitz og to feel good-romaner.

Alle bøgerne var gode – og jeg kan ikke anbefale en fra for en anden. Ingen af dem skuffede mig – men samtidig var der heller ingen af dem, der fik mig helt op at ringe. Men de kan bestemt alle sammen anbefales. Jeg vil dog især anbefale ,at man læser Bibliotekaren fra Auschwitz – og ikke kun for underholdningens skyld, men fordi emnet er og bliver vigtigt.

Det er ikke alle bøgerne, der er blevet anmeldt – men jeg har skrevet anmeldelser af bøger, som jeg har læst tidligere. Tjek dem selv ud – en oversigt over, hvad jeg har læst i de forrige måneder, kan findes her.

Som altid kan man under billedet se en liste over alt, hvad jeg fik læst i den måned, som netop er gået.

En del af bøgerne er tilsendt fra forlagene til anmeldelse. Tak for dem.

Billede af: Bøger læst i april 2021Bøger læst i april 2021

Donlea, Charlie: Det forladte hus
Donlea, Charlie: Pigen der blev bortført
Holmfjord, Lisa: Døden er kun et øjeblik
Iturbe, Antonio: Bibliotekaren fra Auschwitz
Kjædegaard: Rige svin
Marsons, Angela: Døde sjæle
Pooley, Clare: Ærlighedsprojektet
Seeck, Max: Den trofaste læser
Thorogood, Anne: Hvis jeg falder

Børnefagbog:
Malam, John: Den utrolige historie om mammutjægere

Letlæsning:
Jensen, Jørn: Pas på naturen 1-4
___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.