[anmeldereksemplarer] Som forventet fik jeg ikke læst særlig meget i juli. Det er faktisk det stik modsatte af normalt, da jeg plejer at læse mest om sommeren. Lige nu går det bare rigtig langsomt – og intet fænger, selvom jeg har en fornemmelse af, at det faktisk er godt… Jeg fik læst 6 romaner og… Read More Bøger læst i juli 2020

[anmeldereksemplarer]

Som forventet fik jeg ikke læst særlig meget i juli. Det er faktisk det stik modsatte af normalt, da jeg plejer at læse mest om sommeren. Lige nu går det bare rigtig langsomt – og intet fænger, selvom jeg har en fornemmelse af, at det faktisk er godt…

Jeg fik læst 6 romaner og 4 letlæsningsbøger. Men jeg har kun fået skrevet anmeldelse af letlæsningsbøgerne – de øvrige anmeldelser jeg har skrevet, er af bøger jeg har læst de forrige måneder.

Det er nogle meget forskellige bøger jeg har læst. Jeg synes rigtig godt om både Drengen i sneen af Samuel Bjørk og Slutspil af Daniel Cole, begge er krimier. Men den bog, som jeg synes bedst om er Cilkas rejse af Heather Morris. Det er en roman, som foregår i en fangelejr i Sibirien i årene efter 2. verdenskrig. Det er en selvstændig efterfølger til Tatovøren fra Auschwitz.

En enkelt bog skuffede mig en smule. Faktisk er bogen ganske god, men jeg havde andre forventninger. Det er Geiger af Gustaf Skördeman. Jeg havde ud fra beskrivelsen forestillet mig en hårrejsende uhyggelig historie, men det synes jeg ikke, at jeg fik. Derimod var selve plottet fængende og egentlig også oplysende. Men mere om det, når jeg får anmeldt bogen.

Præcis som man plejer, så er der under billedet en liste over det, jeg har læst i den måned, som netop er gået.

Husk at følge Bech’s Books på Facebook og Instagram – der er til tider mere liv end her på bloggen.

En lille fejl på billedet: Svømmer mod lyset af Allie Larkin skulle have været: Der går altid et tog til New York af Carey Heywood. Begge er udgivet ved Palatium Books.

En del af bøgerne er tilsendt fra forlagene til anmeldelse. Tak for dem.

Billede af: Bøger læst i juli 2020Bøger læst i juli 2020

Bjørk, Samuel: Drengen i sneen
Cole, Daniel: Slutspil
Heywood, Carey: Der går altid et tog til New York
Morris, Heather: Cilkas rejse
Skördeman, Gustaf: Geiger
Victoria, Lina: Mørklang

Letlæsning:
Jensen, Jørn: Jeppe-serien 13-16

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.