[anmeldereksemplarer] Hver eneste måned har jeg en fornemmelse af, at jeg ikke får læst særlig  meget – og det samme er gældende for juni. Men når jeg så ser, at jeg faktisk har læst 9 romaner og 4 letlæsningsbøger, så er der jo stort set, som det plejer at være. Derudover blev Jonas og jeg… Read More Bøger læst i juni 2020

[anmeldereksemplarer]

Hver eneste måned har jeg en fornemmelse af, at jeg ikke får læst særlig  meget – og det samme er gældende for juni. Men når jeg så ser, at jeg faktisk har læst 9 romaner og 4 letlæsningsbøger, så er der jo stort set, som det plejer at være. Derudover blev Jonas og jeg også færdige med at læse Harry Potter og  fangen fra Azkaban – vi er fluks begyndt på Harry Potter og Flammernes Pokal.

Jeg må indrømme, at jeg igen igen er bagud med at få skrevet anmeldelser – og nu er det blevet ferietid… Det betyder at det i øjeblikket går del langsommere end normalt. Men følg Bech’s Books på Facebook og Instagram – her sker der lidt mere end på bloggen.

Præcis som det plejer at være, så har jeg læst flest krimi/thrillers, men det er også blevet til et par andre romaner. En af de bedste bøger jeg fik læst i juni er helt sikkert Når det er slut af Clare Mackintosh – det er ikke en krimi, men en fortælling om at miste, om livets svære og stort set umulige valg, om kærlighed og om skæbnens vej. I juni fik jeg også lov til at lave en mail-interview med Clare Mackintosh. Mit første interview nogensinde.

Den bog som skuffede mig mest var Manden i skyggerne af Phoebe Locke. Plottet er egentlig rigtig fint, det bygger på den virkelig retssag om The Slender Man Stabbing. Desværre synes jeg, at den blev alt for langtrukket – der sker simpelthen for lidt. Mine forventninger til historien var vildt høje, og det har selvfølgelig også en betydning for min opfattelse og tilgang til historien. Jeg har ikke anmeldt bogen endnu, men en anmeldelse skal nok komme.

Som man plejer, kan der under billedet ses en liste over alt, hvad jeg har læst i den måned, som netop er gået.

En del af bøgerne er tilsendt fra forlagene og forfatterne til anmeldelse. Tak for dem.

Billede af: Bøger læst i juni 2020Bøger læst i juni 2020

Burke, Alafair: Måske uskyldig
Cole, Daniel: Bødlen
Flood, Helene: Terapeuten
Hoover, Colleen: Mørkt bedrag
Locke, Phoebe: Manden i skyggerne
Mackintosh, Clare: Når det er slut
Quinn, Julie: Den ugifte hertug
Sherez, Stav: Skjulte spor
Wolf, Inger: Hævnen

Letlæsning:
Ahlburg, Kirsten: Kokken Konrad 1-2
Højberg, Jim: Noah og Bager Gorm 1-2

Højtlæsning:
Rowling, J.K: Harry Potter og fangen fra Azkaban
___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.