Traditionen tro præsenterer danske forlag deres efterårs- og juleprogram hos os. Denne gang fortæller Forlaget Brændpunkt

Vi venter os rigtig meget af alle vores efterårsudgivelser, og vi er stolte af at kunne præsentere en række af utroligt dygtige forfattere og deres spændende bøger.

Men vi er særligt forventningsfulde omkring den autofiktive roman Kriger af Søren Byder, Anne Zenons digtroman Der er nogen der siger og Allahs sønner af Laura Helena Pimentel da Silva.

Vi forventer os også meget af vores to nye krimier Hjerteland af Finn Wiedemann og Forbrydelsens Eksistens af Sejrskild & Albrethsen, og så glæder vi os meget til at udgive Vardekød af A. Silvestri samt Marie Ladefogeds børnebog Vejen til Kembri.

Men Brændpunkt er nok allermest debutanternes forlag, og når man møder et ungt menneske, som Mathias Ravnholt, der har sin helt egen stemme, så er Brændpunkts interesse vakt. Det Gyldne Lommeur er en rejse med en familie i tre generationer, og Mathias Ravnholts poetiske sprog gør læsningen spændende, interessant og utroligt medrivende.

Vi holder reception for alle disse udgivelser den 4. november 2021 på Literaturhaus på Nørrebro kl 19-22. Alle er velkomne. Det bliver en fest!

Læs også: BØGERNES HØJSÆSON: Forlaget Apuleius’ Æsel

Er I som forlag også interesseret i at fortælle om jeres bogefterår og måske løfte lidt af sløret for, hvad der skal ske i 2022, så tøv ikke med at sende tekst og billede til jesper@bogmarkedet.dk