Traditionen tro præsenterer danske forlag deres efterårs- og juleprogram hos os. Pernille Bjerrum fra forlaget Frydenlund fortæller.

Efteråret er jo altid travlt, men i år er der ekstra tryk på. Vi kom fint i gang med 2021 med Persille Ingerslevs ’Gendyrk’, og heldigvis har vi gennem nogle år udviklet danske titler i serien ’111 steder … som du skal se’ (senest Nordjylland og Djursland), så vi havde noget at tilbyde de mange danskere, der valgte at holde endnu en sommerferie i Danmark.

Sensommeren skød vi i gang med ’Brænd hamsterhjulet’ af Pernille Garde Abildgaard, der samler de danske erfaringer med 4-dages arbejdsuge og andre fleksible arbejdsformer. God læsning, da vi alle vendte retur efter sommerferien.

Og så går det ellers løs frem mod jul bl.a. med udgivelsen af et projekt, som Johannes Møllehave arbejdede på indtil ganske få uger før sin død. Sønnen Tomas har taget over, så vi sammen kan gøre arbejdet med ’Fluernes Vorherre – Johannes Møllehave og Storm P.’ færdigt.

En genudgivelse af en astrologi-klassiker bliver der også plads til. Det er Peter H. Fogtdals ’Kan man træde på en vandmand?’, der introducerer til de 12 stjernetegn og kommer med et horoskop for ingen ringere end Karen Blixen. Vi håber, det også står skrevet i stjernerne, at forlaget kommer godt ind i 2022.

Læs også: Bøgernes højsæson: Forlaget Palatium