Traditionen tro præsenterer danske forlag deres efterårs- og juleprogram hos os. Denne gang iNDBLIK og EgoLibris

Hvordan ser efterårets udgivelsesprogram ud hos jer – sådan i grove træk?

Hos os ligger fokus fortsat på den gode faglitteratur, og det bærer efteråret også præg af. Vi har nogle meget spændende titler med i år, der rammer lige ind i tidsånden – både når det gælder politik, vilde haver, biodiversitet og selvforsyning, og når det gælder den øgede interesse for jagt og udeliv generelt.

Hvilke udgivelser venter I jer mest af?

Vi udgiver en velskrevet og spændende debatbog/biografi af Peter Loft, som tilbyder et sjældent indblik i centraladministrationens maskinrum og i den udvikling, som Loft selv var en del af gennem 30 år. Samtidig er Efter stormen også en ærlig fortælling om pludselig at blive centrum for en shitstorm. Hvordan rejser man sig efter stormen, og hvordan kommer man videre, når karrieren er i ruiner, og man er blevet berømt for alt det forkerte?

Jagt er en livsstil, der bare vokser – og til jægeren, der har alt, har vi det perfekte og helt uundværlige tilbehør: Jagtlommekalenderen 22 har det hele – både plads til egne noter og mærkedage, optegnelser over jagtens regler, vildtets vaner, jagttider, jagtsproget og et særligt spændende tema i år om jagthunde.

Man siger, at man bliver lykkelig af havearbejde. Og det lover vi, at Havens spisekammer vil hjælpe læserne med at opnå – havens spisekammer er en inspirerende og praktisk køkkenhavekalender, der guider til at blive selvforsynende året rundt. Bogen er fyldt med opskrifter og gode råd måned for måned – hvad skal du gøre i november for at høste i maj, og hvordan sikrer du bedst biodiversitet og fugleliv. Hvad er vigtigt og hvad skal prioriteres. Kort sagt er den til alle de læsere, der gerne vil være selvforsynende og leve klimavenligt, økologisk og lykkeligt.

Læs også: BØGERNES HØJSÆSON: FORLAGET ZARA

Er I som forlag også interesseret i at fortælle om jeres bogefterår og måske løfte lidt af sløret for, hvad der skal ske i 2022, så tøv ikke med at sende tekst og billede til jesper@bogmarkedet.dk