Bøgernes højtid stråler. I denne serie fortæller en lang række forlag om deres spændende efterårsudgivelser. Lars Boesgaard, adm. direktør, har teten.

Hvordan ser efterårets udgivelsesprogram ud hos jer – sådan i grove træk?

 

”Vi har aldrig haft et bedre efterårsprogram – hverken i min tid eller forlagets historie for den sags skyld. Vi har allerede udgivet Knud Romer, Merete Pryds Helle, Peter Lund Madsen og Mich Vraa med flere og sidder solidt på bestsellerlisterne.

 

Meretes nye bog ligger nr. 1 på alle listerne, og den forrige ligger nr. 1 som paperback. Og vi har bøger på vej af Anne-Cathrine Riebnitzsky, Sofie Linde, Leif Davidsen, Stefan Ahnhem, Steffen Jacobsen, Michael Katz Krefeld og mange, mange andre som burde nævnes.”

 

Hvilken udgivelse venter I jer mest af?

”Det er klart, at en bog som Michelle Obamas erindringer bliver årets største udgivelse – ikke bare i Danmark men også i de 35 andre lande, hvor den udkommer på præcis samme tid, kl. 12.01 dansk tid 13. november.

Men det er vigtigt at forstå, at ALLE vores udgivelser venter vi med lige stor begejstring uanset salgsmål. For et stort forlag som vores har litterære ambitioner, og to monumentale udgivelser som vores bøger om Hammershøi og Formel 1 sætter nye standarder for boghåndværk.”