Igår fortalte jeg om det blogger event jeg var til, men jeg kunne ikke have det hele i et indlæg, så derfor kommer der nu endnu et. Læste du ikke indlægget fra igår, så kan du finde det lige her – Bogblogger event i Århus #1. Idag kommer det til at handle om forfatterne, som […]

Igår fortalte jeg om det blogger event jeg var til, men jeg kunne ikke have det hele i et indlæg, så derfor kommer der nu endnu et. Læste du ikke indlægget fra igår, så kan du finde det lige her – Bogblogger event i Århus #1. Idag kommer det til at handle om forfatterne, som var så søde at komme og snakke om deres bøger sammen med os. Det var bare super fedt og jeg blev helt opslugt af dem alle sammen og fik straks lyst til at læse de tre, som jeg ikke har læst endnu. De virker så spændende. Det er bare noget andet at hører forfatteren selv fortælle om sin bog, i stedet for at læse bagsiden. Jeg fik i hvert fald tre nye bøger på min boglige læste liste.

~~ ❤ ~~

Gry Pil Lund Ranfeldt er en virkelig ung forfatter. Det overrasker mig altid hvor ambitiøse unge mennesker er og hvor tidligt de kommer ud af starthullerne. Ungdomme nu til dags er godt nok imponerende og ja jeg lyder som en gammel kone, men det er okay </p></div></div></div></article><div class=

Efterlad et Svar