Et af årets største krydser i bogkalenderen er krydset ud for Bogforum, som efter et års ufrivillig pause, atter åbner dørene. For BogMarkedet betyder krydset også udgivelsen af det første fysiske magasin, som kan hentes på vores stand. 

Inden længe begynder 3 dage med bøger, forfattere, signeringer, foredrag og meget mere i bogens tegn, når Bella Center Copenhagen byder indenfor til årets store bogfest. BogMarkedet deltager også i festlighederne og vi dækker alle tre dage ved vores pop-up redaktion helt nede i hjørnet af den store sal C.

Dækningen kommer til at bestå i reportager fra messens scener, interviews, prisoverrækkelser og alt ind imellem. Som deltager ved messen er man selvfølgelig også velkommen til at kigge forbi til en sludder eller blot for at hente vores magasin, som udkommer på Bogforums åbningsdag og som man kan se forsiden på her øverst i artiklen.

Deltager man ikke på Bogforum eller er forhindret i at komme forbi vores stand, så frygt ej, for alle abonnenter af BogMarkedet vil i ugerne efter Bogforum modtage den fysiske udgave af BogMarkedet i sin postkasse.

Vi glæder os og håber at se mange af jer på dette års Bogforum.

Foto: Simon Læssøe/Kristian Sondt