Fremtidens BogMarkedet

Kære læsere af BogMarkedet, 

Først og fremmest skal der lyde en kæmpe tak for den opbakning, vi har mødt efter annonceringen af købet af BogMarkedet. Det har været både overvældende og inspirerende, og det understøtter den ambition, vi har for BogMarkedet.

Vores vision er, at bringe alle aktører i branchen sammen, og til orde, og via BogMarkedet være med til at belyse, italesætte og (med)skabe de bedste betingelser for en samlet og stærkere bogbranche. Det er vores håb, at BogMarkedet derved kan bidrage til branchens fortsatte udvikling og succes i fremtiden.

Vi er af den overbevisning, at vores branche også har en interesse for selve læseren og derfor er en del af ambitionen på bladets vegne også, at bryde grænsen mellem branche og forbruger og skabe en større interesse for bogen og verdenen omkring den.

Vi har allerede nu fået en række freelance-skribenter til at skrive artikler, som vil blive bragt i de kommende uger. Der vil løbende komme flere skribenter til, og vi vil altid være indstillet på at modtage materiale fra alle led, som har interesse og kærlighed for vores branche.

Alle nye artikler i de to første uger vil være åbne og vil ikke kræve abonnement for at læse. Dels for at fejre overtagelsen af bladet, men også fordi vi ønsker, at så mange som muligt kan få lejlighed til at danne sig et indtryk af indholdet, som vil sætte standarden for kommende artikler i BogMarkedet.

BogMarkedet er afhængigt af abonnenter og annoncører. Vi er utroligt glade for dem, der allerede er her nu, men i samme åndedræt skal vi også melde, at vi har brug for og plads til endnu flere, som vil læse med og være en del af bladets ambitioner og fremtid.

Senere på året vil vi lancere et nyt design til BogMarkedet, så looket bliver mere moderne og brugervenligt, men stadig med respekt for bladets historie og formål.

Ligeledes kigger vi også ind i nye samarbejder i forbindelse med BogMarkedet og vi har allerede nu  spændende ting i støbeskeen, som vi glæder os til at præsentere for jer og resten af bogverdenen i løbet af 2021.

Her til sidst vil vi med stor glæde meddele, at bladet vender tilbage i fysisk form til abonnenterne. I første omgang bliver det i form af et årsskrift, som udkommer til november.

Sammen med årsskriftet vil der desuden blive lanceret en pris til en aktør i branchen, som har gjort en forskel for bogens virke i Danmark. Navnet på prisen afsløres i løbet af denne uge.

Dette er den første artikel på vores hænder. Vi glæder os til at drage ud på rejsen i fællesskab med resten af branchen.

Vi ses derude

Kristian og Jesper