Der sker ting og sager på BogMarkedets bestsellerliste. I denne uge har vi sagt farvel til tre bøger, hvilket betyder goddag til to nyheder og en gammel kending. Jo Nesbø holder stadig fast i førstepladsen og Merete Pryds Helle er stadig nummer to. Ugens højeste placerede nyhed kommer ind på en tredjeplads.

Tre bøger har ligget på listen fra den første uge, vi lavede BogMarkedets bestsellerliste. De to af dem ligger stadig nummer ét og to, så det er titler med lange liv og gode salgstal. Denne uge byder på en stærk nyhed fra Mari Jungstedt, der debuterer på listens tredjeplads med Den du elsker, der er den 12. bog i serien om Anders Knutas og kollegaen Karin Jacobsson fra Visby politi.

Den anden nyhed er Lars Kjædegaards Før natten kommer, som også er den tiende krimi i serien om makkerparret Anita Hvid og Thor Belling. To sejlivede serier, der stadig kan placere en bog i toppen af listerne. I næste uge ser vi frem til, hvordan Jesper Steins Papa klarer sin første uge på listerne.

UGE 22ForfatterTitelSidste ugeAntal uger
1Jo NesbøTørst111
2Merete PrydsFolkets Skønhed211
3Mari JungstedtDen du elskerNY1
4Jussi Adler OlsenSelfies58
5Paul Auster4 3 2 142
6Lars KjædegaardFør natten kommerNY1
7Maria GerhardtTransfervindue611
8Anne EkbergKærlighed for Voksne35
9Anne Mette HancockLigblomsten99
10Maria GerhardtDer bor Hollywoodstjerner på VejenRE8

I denne uge sagde vi farvel til Maria Helleberg, der fik fem uger på listen. Maren Uthaug, der kun fik en uge og Mads Peder Nordbo, der fik tre uger.