Så er Bogmarkedets nye aggregerede bestsellerliste i luften.

Bestsellerlisten er baseret på salget hos flere bogforhandlere og vægtet efter forhandlernes og genrernes andel af det samlede bogsalg.

Bogmarkedets nye bestsellerliste giver derfor et helt unikt indblik i det danske bogsalg på tværs af forhandlere, trenden indenfor genrer og temaer og belyser også styrkeforholdene mellem forlagene.

– Vi ser bestsellerlisten som et vigtigt arbejdsredskab for branchen som helhed, men også som en super service til den nysgerrige læser, som gerne vil inspireres til sin næste læseoplevelse, eller som vil vide, hvad der rører sig i bøgernes verden, siger ansvarshavende redaktør Jesper Provstgaard.

– Da vi overtog Bogmarkedet i starten af 2021, var det et stort mål for os at skabe en ultimativ bestsellerliste, der dækker hele landet på tværs af formater. Simpelthen for at kunne vise mangfoldigheden i det danske boglandskab. Derfor er vi nu stolte over at relancere vores bestsellerliste i et nyt miljø på vores hjemmeside, siger Kristian Sondt, ejer af Bogmarkedet.

Klik ind på bestsellerlisten her.

Læs mere om bestselleruniverset inkl. bestsellerarkivet her https://bogmarkedet.dk/bogmarkedet-opgraderer-sit-bestseller-univers/.