Kom med til et hyggeligt arrangement, hvor vi fejrer MORFARs release. Forfatteren Christiane Hector fortæller om sin skriveproces og om sin oplevelse med at skabe MORFAR. Herefter byder Eksistensen på et glas vin. Arrangementet er gratis og for alle.

MERE OM UDGIVELSEN
MORFAR er en voksenbilledbog skabt af forfatter Christiane Hector. MORFAR er en både humoristisk, filosofisk og poetisk graphic novel for voksne. Hele bogen er klippet og tegnet af forfatteren, og handler om fortællerens forhold til sin morfar og hans birolle i familien som skilsmissefar.

Christiane Hector undersøger i bogen MORFAR de fodaftryk, de afdøde sætter i de levende, og reflekterer over vores forhold til vores bedsteforældre; herunder hvilke menneskelige egenskaber, vi arver fra dem, og som dermed videreføres i moderne generationer.

MERE OM FORFATTEREN
Christiane Hector er uddannet manuskriptforfatter fra London Film School i Storbritannien og cand.mag. i medievidenskab og retorik fra Københavns Universitet. Hun har tidligere udgivet bogen MORMOR (Eksistensen, 2018), og har desuden skrevet kortfilm og drama.