Den seksuelle frigørelse har for længst taget sit indtog i danskernes liv og den fremherskende queer-teori fylder billedet. Men findes der et alternativ til denne tendens? Det mener Jacob Munk, der er forfatter til bogen »En langt bedre vej – En ny retning for debatten om køn og seksualitet«, som udkommer den 23. august.

Den seksuelle frigørelse har for længst taget sit indtog i danskernes liv og den fremherskende queer-teori fylder billedet. Men findes der et alternativ til denne tendens? Det mener Jacob Munk, der er forfatter til bogen »En langt bedre vej – en ny retning for debatten om køn og seksualitet«, som udkommer den 23. august.

Med bogen kommer han med et systematisk forsvar for en konservativ position i seksualitetsdebatten. Han forsvarer kontroversielle synspunkter som betydningen af det biologiske køn for kønsidentiteten og værdien af seksuel afholdenhed forud for ægteskabet. På trods af bogens kontroversielle synspunkter mærker man dog forfatterens dybe respekt for LGBT-personer og de eksistentielle dilemmaer de stilles over for.

Denne aften skal vi både fejre udgivelsen og sætte dens argumenter til debat. Maria Lehmann fra Sex & Samfunds frivilliggruppe i Aarhus vil give en kritisk analyse af bogen og sætte spørgsmålstegn ved, om denne ”langt bedre vej” nu også er farbar.

Der er gratis entré og bogen blive solgt med rabat.

Program:
19.30: Velkomst v. Christian Rasmussen, generalsekretær i KFS og hilsen fra Forlagsgruppen Lohse
19.50: Er vejen farbar?: En kritisk analyse af bogen ved Maria Lehmann, som bl.a. er aktiv i Sex & Samfunds frivillighedsgruppe.
20.05-20: Pause med snacks, drikkelse og bogsalg.
20.20: At følge ham som går på kaosvandene: Hvordan kirken er kaldet til at elske LGBT-personer, v. Jacob Munk.
20.45: Spørgsmål og debat
21.00: Det officielle program slutter, men der er fortsat tid til snacks, drikkelse og bogsalg.

Arrangør:
Forlaget Credo, som er en del af Forlagsgruppen Lohse, Korskærvej 25, 7000 Fredericia, info@lohse.dk, lohse.dk