For få dage siden skrev jeg om, hvordan mine bogudfordringer for 2017 gik, og nu er det så tid til at præsentere bogudfordringerne for 2018. De vil ikke adskille sig så meget fra sidste års bogudfordringer, da jeg syntes, de … Læs resten →

For få dage siden skrev jeg om, hvordan mine bogudfordringer for 2017 gik, og nu er det så tid til at præsentere bogudfordringerne for 2018. De vil ikke adskille sig så meget fra sidste års bogudfordringer, da jeg syntes, de fungerede ganske godt.

I 2018 vil jeg:
Traditionen tro deltager jeg i Goodreads’ Reading Challenge. Jeg har valgt samme mål som sidste år, dvs. 150 bøger, da jeg forventer godt at kunne nå dette, selvom der vil være en del tykke bøger imellem.

Jeg gentager succesen med kvartalstemaer. Der vil være to gengangere fra sidste år og to nye temaer, og de fordeler sig således:
Første kvartal: Fantasy
Andet kvartal: Asien
Tredje kvartal: Sci-fi
Fjerde kvartal: Horror

Min tredje udfordring handler om min to-read-liste på Goodreads. Den er på over 400 bøger, og det er jo en del. Det mest irriterende er dog, at en del af bøgerne efterhånden har stået der i tre-fire år, så min plan er, at jeg hver måned skal læse minimum én bog, der står på en af de fem første sider på min to-read-liste.

Min tredje udfordring er også ‘genbrug’ fra sidste år – nemlig min to-read-liste på Goodreads, hvor jeg fokuserer på at få læst nogle af de bøger, der har stået der i længst tid. Planen er derfor, at jeg hver måned skal læse minimum én bog, der står på en af de fem første sider på min to-read-liste.

Sidst men ikke mindst har jeg besluttet mig for at genlæse Harry Potter-bøgerne. Jeg havde oprindeligt planlagt at gå i gang med serien i sidste måned, så jeg kunne slutte af med syvende bog til juni, men jeg havde for travlt med julerier til, at jeg nåede den første bog i december. Men den vil jeg så satse på at få læst i januar, og så kan det være, at jeg spreder de øvrige bøger lidt mere ud over året, så jeg ikke er forpligtet til at læse en hver måned de kommende syv måneder.