En fodboldbane på Frederiksberg, lagde tidligere på måneden græs til en showkamp med Bogmagasinet som vært.

I en prægtig opvisning i fodboldkunst besejrede Gyldendal fredag den 10. september Bogmagasinet med 8-4. Det skete på en bagende varm efterårsdag på Frederiksberg. Bogmagasinet kom ellers flot fra start med kirurgisk kontraspil, som bragte stillingen på 3-0, selvom Tranens udvalgte anført af direktør Morten Hesseldahl havde bolden mest.

I takt med, at solen sugede kræfterne ud af Bogmagasinet, begyndte Gyldendal dog stille og roligt at veksle spil og chancer til scoringer, og i løbet af anden halvleg stod det klart, hvem der var stærkest på dagen. I en kamp med mange gode individuelle præstationer var der især en spiller, der pådrog sig opmærksomhed. Gyldendals salgschef Kenneth Wendel Jørgensen spillede samfulde 50 minutter af kampen som spidsangriber, hvor han på hyper moderne falsk 9’er manér tryllebandt forsvaret med sin formidable fysik, og samtidig som en sand gentleman var generøs nok til at overlade de mange scoringer til sine holdkammerater.

Kampen blev afviklet i en venskabelig atmosfære, styret med myndig karakter af den semiprofessionelle dommer Steffen Boesen, der ikke fik brug for hverken store ord eller kort. Efter kampen var der velgrillede pølser med præsentabelt tilbehør og koldt til ganen, sponseret af Bogmagasinet. Alt i alt kan dagen kun betragtes som en succes, der kalder på revanche næste år – måske endda med tilskuere.

Blå himmel, grønt græs og fodbold.