En roman om følelser og skæbner, uden de helt store fordybelser og fortolkninger. Malin og Erik er hovedpersonerne. De kender ikke hinanden, men kommer med bogbussen som mellemmand til at udveksle breve med meget personligt indhold. Kontakten kommer i stand, da Malin glemmer nogle notater i en bog af P.O. Enquist, en bog som Erik […]
The post Brevet i bogbussen af Eli Åhman Owetz first appeared on Bogrummet.

En roman om følelser og skæbner, uden de helt store fordybelser og fortolkninger.

Malin og Erik er hovedpersonerne. De kender ikke hinanden, men kommer med bogbussen som mellemmand til at udveksle breve med meget personligt indhold. Kontakten kommer i stand, da Malin glemmer nogle notater i en bog af P.O. Enquist, en bog som Erik så efterfølgende låner – og læser. Malin skriver om sine følelser, sin tristhed bl.a. over den manglende nærhed og kærlighed fra sin ægtemand Anders. De har været gift godt tyve år, og Anders, som arbejder i skoven, har nok i sit arbejde og sin kærlighed til de store ”skovmaskiner”. Livet er kedeligt og trist for Malin efter at de – på Anders foranledning – har solgt alle gårdens dyr, og Malin ikke længere har pligter i stalden, en opgave hun savner meget. Livet tager dog en positiv drejning, da hun – med stor hjælp fra en bekendt – får job i byens lille hyggelige butik, hvor hun kan udfolde sin kreativitet – og samtidig dyrker hun – via bogbussen – sin korrespondance med Erik som er nyskilt og ansat i nyt job i kommunen. Denne korrespondance betyder efterhånden alt for såvel Malin som Erik, og de finder på mange udspekulerede måder til aflevering af ”epistlerne”.

Bogens handling er forudsigelig og rimelig gennemskuelig. Personerne i bogen godt beskrevet, og man følger let med i deres gøren og laden. Sproget er let forståeligt og let at læse.

Lån bogen på Bibliotek.dk

 

The post Brevet i bogbussen af Eli Åhman Owetz first appeared on Bogrummet.