BT lancerer snart en ny podcast-serie med titlen ‘Borgerligt Tabloid’, der afløser programmet ‘Slottet & Sumpen’.

I den nye podcast bliver Joachim B. Olsen borgerlig debattør ved siden af medværten Astrid Johanne Høg. Hun kommer senest fra programmet ‘Blåt Bælte’ på den netop lukkede 24syv, og har en fortid som kampagnemedarbejder i Nye Borgerlige.

I ‘Borgerligt Tabloid’ vil der modsat BT’s journalistik være plads til borgerlige meninger, forklarer ansvarshavende chefredaktør på B.T. Simon Richard Nielsen til Journalisten.dk.
Han vil også selv være i studiet for at bidrage med meninger sammen med værterne.

Astrid Johanne Høg har rollen som debatredaktør, mens Claes Theilgaard er ansat i en stilling, hvor han laver politisk journalistik med udgangspunkt i tilstræbt objektivitet og den klassiske journalistiske værktøjskasse.

– Kommer det så til at være et politisk neutralt program? spørger Journalisten.

– Nej, nej, nej, nej. Tværtimod! Det er et hardcore borgerligt debatprogram. Det kan godt være, at det ikke er borgerlige gæster, men formatet er, at der er en vært, som meget gerne må blande sig i samtalen, svarer Simon Richard Nielsen.


‘Bogmarkedet Audio’ er sponsoreret af Radioplayer/mereRadio og Audiodays.

svg+xml;base64,PHN2ZyB4bWxucz0iaHR0cDovL3d3dy53My5vcmcvMjAwMC9zdmciIHdpZHRoPSI1NDEiIGhlaWdodD0iMzA1IiB2aWV3Qm94PSIwIDAgNTQxIDMwNSI+PHJlY3Qgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSIgc3R5bGU9ImZpbGw6I2NmZDRkYjtmaWxsLW9wYWNpdHk6IDAuMTsiLz48L3N2Zz4=