Om lidt slår Christianshavn Bogfestival dørene op til årets festival under temaet ”Intet menneske er en ø”, hvor turen går både ud i verden og ind i os selv.

Årets festivalprogram er spækket med litterære arrangementer af forskellig slags. Vanen tro byder Christianshavns Bogfestival på en række af samtaler med nogle af landets mest aktuelle og fremtrædende forfattere.

På festivalens åbningsdag kan man bl.a. opleve Josefine Klougart i samtale med redaktør Jakob Sandvad og Kirsten Thorup. Derudover vil der i resten af dagene præsenteret store forfatternavne som Leonora Christine Skov, Asta Olivia Nordenhof og Vigdis Hjort fra Norge.

Foruden forfattersamtalerne byder årets festival også på andre litterære aktiviteter. Blandt andet kan man tage til Poetisk Spilleaften i Christianshavns Beboerhus, gå på fantastisk fabulerende fodrejse fra Holmens Kanal til Amager i selskab med blandt andre Marianne Larsen og T.S. Høeg, og komme helt ned i gear med et interaktivt foredrag ved psykolog Nina Werner i Sofiebadet.

Festivalen finder sted fra d. 10. juni og slutter 20. juni.