Anja Bastholm Rasmussen er ansat som kundeserviceassistent, mens Stine Honoré er ansat som ansvarlig kommunikationskonsulent. Begge kommer med mange års erfaring fra bogbranchen.

Anja Bastholm Rasmussen er ansat som kundeserviceassistent i virksomhedens logistikafdeling. Anjas primære opgave er at servicere forlag, der anvender Dafolos ekspedition samt boghandlere og andre typer af forhandlere samt at håndtere ordrer og forespørgsler i forhold til Bogportalen.

Anja Bastholm har en uddannelsesmæssig baggrund som boghandler og har indgående kendskab til bogbranchen fra stillinger som leder og indehaver i Bog & Idé og Bøger og Papir.

Anja Bastholm Rasmussen.

Stine Honoré er ansat som ansvarlig kommunikationskonsulent for Forlag & Kompetenceudvikling, der tidligere på året fik ny direktør.

Afdelingen står over for en større omstilling, hvor man redefinerer sig selv med fokus på nye formater og styrkede forretningsområder inden for det pædagogiske område. Her kommer kommunikationen til at spille en afgørende rolle.

Stine Honoré kommer fra en stilling som senior brand- og kommunikationsstrateg i Egmont, hvor hun har haft ansvar for branding af undervisningsforlaget Alinea. Hun har tidligere været kommunikationschef i Danfoss Universe samt i Kata Fonden, det tidligere Universe Fonden.