Virksomheden Dafolo, der er bosat i Frederikshavn, har ansat ny grafisk designer og redaktør til forlaget.

Virksomheden Dafolo, der er specialiseret indenfor logistik, forlag og digitale løsninger, har ansat to medarbejdere, der primært skal beskæftige sig med forlagsdelen hos virksomheden.

Kristina Bregner Jensen er tiltrådt som grafisk designer hos Dafolo i Frederikshavn. Hendes primære opgaver er opsætning af bøger samt andet kreativ og grafisk produktion af materialer til Dafolos eget forlag. Hun har en uddannelsesmæssig baggrund som grafisk designteknolog og en akademieksamen i sociale medier. Kristina har erfaring med produktion af grafiske materialer, produktfotografering og specialproduktion af tryksager og har senest haft en rolle som marketingassistent hos Viking1914 A/S.

Anne Marie Vinther Lemuchi er tiltrådt som forlagsredaktør i Dafolo, hvor hendes primære opgave er at redigere og udvikle produkter indenfor dagtilbudsområdet. Desuden arbejder hun med udvalgte produkter inden for skoleområdet. Anne Marie har en baggrund som folkeskolelærer og cand.mag. i læring og forandringsprocesser. Hun har tidligere arbejdet som pædagogisk konsulent i Dafolo og kommer fra en stilling som udviklingskonsulent i Administrations- og Servicestyrelsen.