En af verdens bedst sælgende forfattere nogensinde runder i 2023 en milliard solgte bøger på verdensplan.

Pan Macmillan vil fejrer den verdenskendte amerikanske forfatter i 2023, hvor Danielle Steel runder 1 milliard solgte bøger, skriver forlaget på sin hjemmeside. Hvis man stakker hendes bøger ovenpå hinanden, vil det svare til mere end 60.000 Eiffel-tårne.

– Jeg er især taknemmelig over for boghandlerne i Storbritannien, som har spillet en vigtig rolle i det salg, vi har opnået. Det er virkelig et imponerende antal, og også en hyldest til forlaget med det salg, de har lavet på deres markeder. Min dybeste tak til jer alle for at dele denne vigtige milepæl med mig, udtaler Danielle Steel til Pan Macmillans hjemmeside.

Trisha Jackson, der er direktør for fiktion hos forlaget, er taknemmelig og stolt over forfatterens forestående jubilæum.
– Pan Macmillan er ekstremt stolt og privilegeret over at være udgiver af en af ​​vores største historiefortællere og verdens bedst sælgende nulevende forfatter. Det er et vidnesbyrd om hendes fantastiske gave til at fange sin læsers fantasi og rørende deres hjerter, at hun har opnået denne ekstraordinære milepæl på en milliard solgte eksemplarer.

Danielle Steel er født i 1947 og debuterede i 1973 med bogen Going home og har siden udgivet i alt 191 bøger på den knap 50 år. Hun er kun overgået af William Shakespeare, Agathe Christie og Barbara Cartland over verdens mest solgte forfattere nogensinde ifølge victormochere.com.

Foto: Pressefoto