bered dig på at blive opslugt og skræmt af denne sensationelle roman fra en prisvindende krimiforfatter.  Eve Singer har brug for mord. Hendes tv-karriere som kriminalreporter er for nedadgående, indtil hun begynder at dække en række bizarre mord – der alle er begået i det offentlige rum og annonceret som kunstudstillinger.  Da morderen tager kontakt … Continue reading De smukke døde af Belinda Bauer

bered dig på at blive opslugt og skræmt af denne sensationelle roman fra en prisvindende krimiforfatter. 

Eve Singer har brug for mord. Hendes tv-karriere som kriminalreporter er for nedadgående, indtil hun begynder at dække en række bizarre mord – der alle er begået i det offentlige rum og annonceret som kunstudstillinger. 

Da morderen tager kontakt til Eve om hendes dækning af mordene, er hun pludselig langt mere indblandet, end hun har lyst til at være. Især da det hurtigt viser sig, at morderen har to besættelser:

Den ene er mord begået i det offentlige rum.

Den anden er hende…

 

De smukke døde er engedigen thriller som fængsler dig med sin bestialske morder. En morder som ikke blot er besat af drab – men af det at tage liv. For han tager livet i troen på at denne handling forlænger hans eget liv – og at han kun lever på lånt tid, og derfor er nødt til at dræbe for at låne mere tid af andre.

Som tak udødeliggør han sine ofre ved at fremstille deres død som kunst.

Du tages med på en rejse gennem et forstyrret sind – og du vil ikke kede dig.

fire krimihjerter  @annaluisasverden

Har du læst den? Hvad synes du?