Forlagets beskrivelse: En kvinde løber alene gennem skoven. Hun overbeviser sig selv om, at hun ikke har nogen grund til at være bange, men hun tager fejl. Et uhyre holder nemlig øje med kvinderne i Grant County. Han skjuler sig i skyggerne, indtil tidspunktet er det helt rigtige. Ti år senere er sagen afsluttet og … Continue reading De tavse kvinder af Karin Slaughter

Forlagets beskrivelse: En kvinde løber alene gennem skoven. Hun overbeviser sig selv om, at hun ikke har nogen grund til at være bange, men hun tager fejl. Et uhyre holder nemlig øje med kvinderne i Grant County. Han skjuler sig i skyggerne, indtil tidspunktet er det helt rigtige.

Ti år senere er sagen afsluttet og lukket. Gerningsmanden sidder bag lås og slå. Men så bliver en anden ung kvinde brutalt overfaldet og efterladt hjælpeløs i skoven, og gerningsmandens fremgangsmåde er den samme. Selvom de oprindelige spor er blevet kolde – vidner er forsvundet, og folk har glemt – får specialagent Will Trent og retsmediciner Sara Linton til opgave at genåbne den gamle sag. Men uret tikker, og gerningsmanden er fast opsat på at finde sit perfekte tavse offer.

Sara Linton og Will er tilbage og det er et dejligt gensyn. Samtidig vender Jeffrey tilbage fra de døde i form af en gammel sag, som måske ikke er fuldt opklaret som først troet.

Genåbningen af sagen sætter Will og Saras forhold på en prøve og det er faktisk rart at følge dem begge når de bliver vrede på hinanden. De kæmper med hver deres dæmoner fra tidligere forhold og det er stadig interessant for læseren af følge. Netop på grund af de nye sider og energien imellem Will og Sara.

Plottet er super godt og jeg nød hver en side. Fascinationen af mordene og detaljerne der dukker op er meget interessante, selv til sidst hvor det hele afsløres. Og selv om jeg havde gættet rigtigt, så var det først til allersidst jeg blev helt sikker på min fornemmelse .

Jeg har altid elsket bøgerne om Sara Linton og Will Trent, og især bøgerne hvor de finder sammen er virkelig gode. Det er en af de serier jeg kan vende tilbage til og faktisk husker det meste af. Og for mig er det skønt og viser at forfatteren virkelig kan fange læseren.

Jeg giver De tavse kvinder fire store hjerter. Virkelig en fornøjelse at læse, så find din bogpusher og kom i gang med serierne eller bare denne. Det er ventetiden værd.

fire krimihjerter

Udkommer hos HarperCollins 26/8-2020

Har du læst den? Hvad synes du?