“De usynlige” er endnu en skøn krimi fra Lone Theils kyndige hånd. Det er nummer 5 i serien med journalisten Nora Sand i centrum. Hun arbejder for et dansk magasin, men er udsendt og bor i London. Da Nora er på ferie i Danmark i en venindes sommerhus, møder hun en kendt jurist, som gerne […]
The post De usynlige af Lone Theils first appeared on Bogrummet.

“De usynlige” er endnu en skøn krimi fra Lone Theils kyndige hånd. Det er nummer 5 i serien med journalisten Nora Sand i centrum. Hun arbejder for et dansk magasin, men er udsendt og bor i London.
Da Nora er på ferie i Danmark i en venindes sommerhus, møder hun en kendt jurist, som gerne vil låne deres netforbindelse. Hun skal have sendt nogle vigtige filer vedrørende en sag hun arbejder på i England. Pludselig bliver kvinden dog fundet død under meget mistænkelige omstændigheder. Da hendes sommerhus ligeledes brændes ned, kan Nora lugte en god kriminal-historie.
Og sagen kvinden arbejdede på rummer masser af drama. Emnet er ikke kønt, det handler om misbrug af små børn. Et misbrug formentlig begået af samfundets top i England.
Nora tager tilbage til London og prøver at komme til bunds i sagen. Den forgik dog for mange år siden, men da Nora møder Mark Cooper kommer der skred i sagen. Mark er sidst i 30’erne, og er et af de børn som er blevet misbrugt på grusomste vis. Han indvilliger i at fortælle Nora sin historie, men samtidig er han meget forsigtigt. Der er nemlig mange, der ikke vil have at denne historie kommer op til overfladen.

Udover den spændende (men også ganske forfærdelige) kriminalsag, er der også relationen mellem Nora og politimanden Andreas. Den har udviklet sig meget gennem bøgerne, især da Andreas pludselig skulle have barn med ekskæresten Birgitte. Lille Viola er kommet til verden, men Nora og Andreas har stadig følelser for hinanden, selvom Birgitte gør alt for at skabe forhindringer for dem. Og det er ikke småting, hun får bedrevet!

En god gedigen krimi fra Lone Theils hånd. Hele serien om Nora Sand anbefales på det varmeste. Så begynd endelig med “Pigerne fra Englandsbåden”.

Anmeldereksemplar modtaget.

Lån bogen på Biblioteket.

The post De usynlige af Lone Theils first appeared on Bogrummet.