Endnu en page-turner fra Harlan Coben! Denne gang handler romanen om Adam Price, der får en knusende hemmelighed at vide om sin kone fra en komplet fremmed. Hemmeligheden er mere ødelæggende, end man kunne forestille sig. Konen forsvinder, Adams liv begynder at smuldre, og han hvirvles ind i en sammensværgelse, der, hvis han ikke passer […]

Endnu en page-turner fra Harlan Coben!

Denne gang handler romanen om Adam Price, der får en knusende hemmelighed at vide om sin kone fra en komplet fremmed. Hemmeligheden er mere ødelæggende, end man kunne forestille sig. Konen forsvinder, Adams liv begynder at smuldre, og han hvirvles ind i en sammensværgelse, der, hvis han ikke passer på, kan få fatale konsekvenser for ham selv og dem, han holder af.

Bogen er fuld af suspense, twists og overraskelser, og jeg havde bestemt ikke regnet med den slutning. Adam er en realistisk karakter, der er rigtig godt skildret, så man lever sig ind i ham og hans tanker. Der er altid fuld fart over feltet i Cobens romaner, men denne er lidt mere langsom, idet det tager længere tid, før brikkerne begynder at falde på plads. Og det gør bestemt ikke noget! Han har endnu engang skruet et fantastisk og knivskarpt plot sammen, der river læseren med fra første side. Han skriver så flydende, at før man ved af det, så er man færdig med bogen. Han kan bare et eller andet, der er meget misundelsesværdigt. Jeg er fan.

Bogen får 4 stjerner. Selvom jeg elsker Harlan Cobens bøger og deres hæsblæsende tempo og overraskelser, så havde jeg lidt ambivalente følelser omkring konens forsvinden, hvilket gør, at bogen ikke får 5 stjerner. Jeg kan ikke fortælle nærmere om disse, uden at afsløre for meget, desværre. Jeg var nok bare ikke helt overbevist om denne del af handlingen.

Til trods for dette, så har Harlan skrevet en virkelig god thriller, og jeg kan varmt anbefale den.

Lån bogen på bibliotek.dk