18.35 Holder lige en lille pause fra læsningen for at spise aftensmad og tjekke, hvordan det går hos (jer) andre deltagere. Jeg er fortsat i gang med ‘As the Heart Bones Break’, og den er heldigvis blevet lidt bedre. Min … Læs resten →

18.35
Holder lige en lille pause fra læsningen for at spise aftensmad og tjekke, hvordan det går hos (jer) andre deltagere. Jeg er fortsat i gang med ‘As the Heart Bones Break’, og den er heldigvis blevet lidt bedre. Min husbond spiller computer med nogle af vennerne, så der er en hyggelig pludren i baggrunden, mens jeg skriver dette. Inde i stuen, hvor jeg læser, er der dog helt stille, eftersom vores hankat har slumret sødt på et tæppe ved siden af mig indtil nu.

16.40
Holder en lille pause i læsningen. Jeg startede som sagt med ‘The Dog Who Dared to Dream’ (som jeg fotograferede ved en af vores katte, der syntes, at det var en utrolig dum bog at læse… ;)). Fin lille bog i stil med ‘The Hen Who Dreamed She Could Fly’, som jeg læste sidste år. Jeg er kommet godt i gang med næste bog, der samtidig også er månedens to-read-bog: ‘As The Heart Bones Break’. Den er interessant skrevet, men desværre fanger historien mig endnu ikke. Jeg håber, det kommer undervejs.

Nu vil jeg lige kigge med hos jer andre – fortsat god læsning </p></div></div></div></article><div class=

Efterlad et Svar