Lasse Wolsgård tiltræder i nyoprettet stilling som forlagschef hos Djøf Forlag.

Djøf Forlag samler pr. 1. oktober forlagets redaktioner for at udnytte kræfterne bedst muligt. Lasse Wolsgård tiltræder en nyoprettet stilling som forlagschef for den samlede redaktion, skriver forlaget i en pressemeddelelse.

Lasse har de sidste to år været redaktionschef for forlagets redaktion for økonomi, politik, samfundsvidenskab og organisation. Lasse får således nu også ansvaret for forlagets store juridiske portefølje.

Lasse er mag.art. i historie fra Københavns Universitet. Han er en erfaren og alsidig redaktør, der begyndte sin forlagskarriere i Gyldendals fagbogsredaktion. Efterfølgende havde han ansvaret for flere udgivelsesområder på Hans Reitzels Forlag, herunder jura.

Som forlagschef skal han fortsætte udviklingen af forlagets omfattende portefølje i samarbejde med forlagets højt kvalificerede forfattere.

– Siden Lasse kom til Djøf Forlag for lidt over 2 år siden, har han løftet kvaliteten i forlagets udgivelser til glæde for vores forfattere og læsere. Lasse er en klassisk forlægger med stor viden om boghåndværket og med et skarpt blik for nye udgivelsesmuligheder. Jeg er meget glad for at Lasse har påtaget sig opgaven som forlagschef med ansvar for vedligeholdelse og udvikling af forlagets 100 årlige titler, udtaler Anette Wad, der er Adm. direktør hos Djøf Forlag.

Om Djøf Forlag

Djøf Forlag er førende indenfor samfundsrelevante områder som jura, samfundsvidenskab og ledelse.
Forlagets udgivelser retter sig mod studerende på universiteter og professions-uddannelser samt
praktikere, der søger faglig sparring og inspiration. Forlagets forfattere leverer højt kvalificerede bud på
håndteringen af samfundets centrale udfordringer i over 100 titler og 10 faglige tidsskrifter årligt.
Forlaget leverer stærke digitale løsninger til den juridiske forsker og praktiker i form af abonnementstjenesten Jurabibliotek.dk, der er Danmarks største juridiske onlinebibliotek, samt eLov.dk, der giver
adgang til love og afgørelser.

Djøf Forlag er ejet af en erhvervsdrivende fond, Djøf Forlagsfond, med rødder tilbage til 1959. Forlagets overskud går til udvikling af forlagets indhold og til uddeling af rejselegater til studerende, legater til udgivelse af afhandlinger samt forfatterlegater.