Endnu et actionpakket afsnit i den letlæste zombie splatterserie for de 8 til 11 årige læsere med hang til til gys og splat. Vennerne Johnny og Tom forsøger sammen med søstrene Lisa og Emma at overleve i en zombie-inficeret verden. I sidste bind blev de lukket ind i byens zoologiske have, som blev styret med hård hånd af […]

Endnu et actionpakket afsnit i den letlæste zombie splatterserie for de 8 til 11 årige læsere med hang til til gys og splat.

Vennerne Johnny og Tom forsøger sammen med søstrene Lisa og Emma at overleve i en zombie-inficeret verden. I sidste bind blev de lukket ind i byens zoologiske have, som blev styret med hård hånd af den selvudnævnte general Marcus, som smed Tom ned til gorillaen Gamle Sølvryg. For at distrahere Marcus og hans kumpaner mens de reddede Tom, åbnede Lisa dørene til haven for zombierne, og med den cliffhanger sluttede bind 7.

“Lisas ansigt fortrak sig i afsky. Hun så hulkende væk. Hen mod gitterporten. Der blev ved med at komme kødædere ind ad den åbne port. I massevis. Med usikre skridt vaklede de ind i Zoologisk Have. De stavrede tæt forbi zombierne, som sad på jorden. Og frådende åd løs af Adam. Hun så dem komme direkte hen mod sig. Uden at kunne bevæge sig ud af stedet.”

Lisas plan er lykkes, og den zoologiske have oversvømmes af ‘kødædere’. Det lykkes også kammeraterne at få Tom op af abegrotten, men bedst som de skal stikke af, opdager de at Lisa er væk. Hun er blevet kidnappet af Marcus, som ikke har tænkt sig at blive hængende for at at hjælpe sine undersåtter. Johnny, Tom og Emma har til gengæld ikke planer om at lade Marcus slippe væk med Lisa, men først skal de slippe væk fra de mange sultne zombier.

Lasse Bo Andersen slutter som sædvanligt bind 8 med en nervepirrende cliffhanger, så jeg trods min voksne alder allerede er spændt på fortsættelsen.

“Døden i Zoo” lever helt op til de foregående bind i serien. Her er masser af gys og splat fortalt letforståelig og illustreret med effektive sort/hvide tegninger af forfatteren selv. Det er underholdende og actionfyldt med masser af smæk for skillingen, og jeg er sikker på at målgruppen også vil elske bind 8.

Lån bogen på Bibliotek.dk