[anmeldereksemplar] Dream Maker-serien er skrevet af den amerikanske bestsellerforfatter Audrey Carlan. Audrey Carlan debutterede med Calendar Girl, som er blevet solgt i mere end 3 millioner eksemplarer. Præcis som Calender Girl er Dream Maker en erotisk romantisk serie, der er delt i 12 afsnit. De 12 afsnit er opkaldt efter storbyer rundt om i verden. Dream Maker 3 er en… Read More Dream Maker 3 af Audrey Carlan

[anmeldereksemplar]

Dream Maker-serien er skrevet af den amerikanske bestsellerforfatter Audrey Carlan. Audrey Carlan debutterede med Calendar Girl, som er blevet solgt i mere end 3 millioner eksemplarer.

Præcis som Calender Girl er Dream Maker en erotisk romantisk serie, der er delt i 12 afsnit. De 12 afsnit er opkaldt efter storbyer rundt om i verden. Dream Maker 3 er en samling af de fire sidste fortællinger og de foregår i: Washington D.C., Madrid, Rio og Los Angeles. En stor del af handlingen foregår dog også i Boston.

Dream Maker 1 foregår i: Paris, New York, København og Milano.
Dream Maker 2 foregår i: San Francisco, Montreal, London og Berlin.

Bogens bagsidetekst:

“Parker Ellis er en ukuelig skørtejæger med et helt særligt talent: Han forstår kvinder. Han kan se deres inderste drømme og hjælpe med at føre dem ud i livet. Sammen med to venner driver han et velrenommeret konsulentfirma, der hjælper kvinder med karriere, kærlighed og livsstil.

I Washington D.C. tager Parker et konsulentjob for et kosmetikfirma, som viser sig at gemme på e mørk hemmelighed. I Madrid har en ung sangerinde svært ved at håndtere livet i rampelyset. I Rio hjælper Parker en ven med at afsløre en økonomisk bedrager, og i Los Angeles optræder han som rådgiver i et nyt datingprogram på tv. Men alt kan ske i drømmenes by, og en række uventede udfordringer truer med at sætte Parkes forhold til Hollywood-skuespillerinden Skyler Paige over styr. Heldigvis har Skyler en plan…”

Billede af Dream Maker 3 af Audrey CarlanDream Maker 3 af Audrey Carlan

Som de to foregående bind i serien er Dream Maker 3 velskrevet i et ganske letlæst sprog, som passer fint til handlingen. Selvom bogen er forholdsvis lang, så er den alligevel ret hurtigt læst.

Hele serien tager udgangspunkt i Parker og hans to venners liv og virksomhed, International Guy, derfor troede jeg også fra start, at de tre mænd var hovedpersoner. Men som jeg også skrev i anmeldelsen af Dream Maker 2, så føler jeg, at historien kommer til at handle mere om Parker og Skylers liv og deres forhold. Selvfølgelig kommer vi stadig rundt i de forskellige storbyer med International Guy – men jo længere vi når ind i historien, jo mere synes jeg, at den kommer til at handle om Parker og Skyler. Dermed ikke sagt, at det er en dårlig ting, det er det bestemt ikke – det er ganske “hyggeligt” at følge udviklingen af deres forhold, og høre om, hvordan deres forhold bliver påvirket af begivenheder udefra eller af begivenheder fra deres liv, der burde høre fortiden til.

Det er en klar fordel, hvis man læser bøgerne i rækkefølge. Både fordi man på den måde får hele historien om især Parker og Skyler, men også fordi det giver en et større kendskab til de personer, som vi følger. I den første bog synes jeg, at beskrivelserne var lidt tynde, men de bliver bedre og bedre – selvfølgelig betyder det også noget, at man kender lidt til personerne på forhånd. Det er dog ikke en serie med meget dybdegående beskrivelser – men jeg synes, at vi får et rimeligt kendskab til de vigtigste personer. Nogle personer optræder kun i få sammenhænge, og de lærer man selvfølgelig ikke så godt at kende.

Der er en ganske fin fordeling af erotik og selve plottet om International Guy og deres kunder – og om Parker og Skyler. Selve plottet kan måske virke lidt trivielt, men det er heller ikke “den slags” fortælling, som skal kræve meget af læseren.

Et stort plus ved denne bog frem for de andre, er at jeg finder et par af International Guys kunder vældigt interessante og ikke mindst relevante. Desværre kan jeg ikke skrive så meget uden at spoile – men det handler i et tilfælde om, hvad og hvor langt man vil gå for at nå til tops, hvor meget kan samvittigheden bære? Desværre er det nok ikke så langt fra virkeligheden – og det gør det bestemt ikke mindre realistisk og tankevækkende.

Men desværre må jeg erkende, at mine forventninger til serien ikke helt blev indfriet. Jeg kan godt lide grundige – ja måske solide historier – og de fleste historier i denne serie, synes jeg ikke har nok “kød” på, og som jeg har skrevet i en tidligere anmeldelse, så blev jeg ikke helt fanget af dem. Jeg synes, at Dream Maker 2 passede bedst til mine forventninger – og derfor fik den en stjerne mere end de to andre. Men altså – uanset, hvad jeg synes, så skal alle tre bøger læses, når man først går i gang, da de hænger sammen. Jeg ville ikke have været foruden nogen af dem – og især de to sidste synes jeg indeholder noget, som jeg ikke helt finder i den første. Jeg er også sikker på, at flere læsere af bøger i den erotiske chick lit-genre vil elske bøgerne fra Audrey Carlan. Jeg vil da også gerne selv læse mere fra Audrey Carlans hånd – for selvom jeg godt kan synes, at plottet er lidt tyndt, så er det alligevel et godt bud på en fin chick-lit-historie.

Billede af: 3 af 6 stjerner /Tine3 af 6 stjerner /Tine

Forlag: People’sPress
ISBN: 9788770393068
Udgave: 1. udg. 2019
Originaltitel: International Guy vol. 3
Oversætter: Randi Bjerre Højring
Sider: 684

___

Følg Bech’s Books på Facebook og Instagram.