Ann har vendt sorgen til noget konstruktivt. Efter tabet af skønne og dejlige Peter, har verden nemlig været fuld af sorg. Men ved at dele ud af sin sorg, har Ann lært at håndtere den. “Sorgen ved hvor du bor” bliver Ann’s mantra. Du kan ikke slippe væk fra sorgen, så du kan lige så […]
The post Du forlader mig aldrig af Karin Heurlin first appeared on Bogrummet.

Ann har vendt sorgen til noget konstruktivt. Efter tabet af skønne og dejlige Peter, har verden nemlig været fuld af sorg. Men ved at dele ud af sin sorg, har Ann lært at håndtere den. “Sorgen ved hvor du bor” bliver Ann’s mantra. Du kan ikke slippe væk fra sorgen, så du kan lige så godt omfavne den. Gennem bogen, radioprogrammet og facebookgruppen – alle med samme navn – sætter Ann ord på sine følelser og lader sine læsere og følgere dele deres oplevelser. Hendes følgere giver hende energi til at fortsætte.

Da Ann møder en ny mand, bringer det latteren tilbage i hendes liv. Men hvordan kombinerer man sorg og lykke? Og kan Ann lære at elske igen?

‘Du forlader mig aldrig’ er en bog, du aldrig rigtig ved hvor har. Du fornemmer, noget er galt, men kan ikke helt sætte fingeren på hvad. Det fik mig til at læse bogen i løbet af få dage – jeg ville vide mere.

Karin Heurlin trækker dig med ind i et univers, hvor sorgen lurer bag hvert et hjørne, mens glæden prøver at trænge sig på. Som bogen skrider frem, lærer du langsomt personerne bedre og bedre at kende, og brikkerne begynder at falde på plads. Jo mere du læser, jo dybere får du lov at komme med ind bag Ann’s facade. Bogen er underholdende, og formår at holde læseren fanget.

 

Anmeldereksemplar

Lån bogen på biblioteket

The post Du forlader mig aldrig af Karin Heurlin first appeared on Bogrummet.