Gæsteanmeldelse af Lucas Jansson Christensen, 13 år.
Jeg læste alle tre bøger på en gang, fordi de var rigtig gode! Når jeg bliver fanget af en bog, læser jeg dem ret hurtigt. Er …

Gæsteanmeldelse af Lucas Jansson Christensen, 13 år.

Jeg læste alle tre bøger på en gang, fordi de var rigtig gode! Når jeg bliver fanget af en bog, læser jeg dem ret hurtigt. Er bøger gode er det jo ikke nødvendigt med alle mulige pauser. Faktisk måtte der godt være endnu flere bøger i denne serie.

Roboys er en ny serie på i alt tre bøger. Bøgerne handler om drengene Benjamin og Nadim, der elsker at spille computer og spil på deres telefoner. Men når de spiller for meget i skoletiden, giver det problemer. En dag får de valget mellem at skulle til en ekstra skole-hjemsamtale med deres forældre eller at deltage i et forsøg i en nyt spil. Valget er nemt. Men de finder snart ud af, at det vist ikke er et helt almindeligt spil, de skal spille.

Jeg kan godt forstå, at drengene valgte at deltage i det nye spil frem for en ekstra skole-hjemsamtale. Hvem ville ikke det?

Bøgerne er sjove, spændende og der sker noget. Måske derfor læste jeg dem så hurtigt?

Jeg synes, at der er fedt at kombinere drenge fra en virkelig verden med en verden i et computerspil. Tænk hvis det en dag kan lade sig gøre, jeg mener, der findes jo allerede virtuel reality i dag. Hvad kan det ikke ende med af fede spil og oplevelser?

Alle bøgerne er fyldt med ret seje tegninger og der er mange detaljer i tegningerne, som jeg kan genkende fra teksten.

Min lillebror Mathias på 11 år har også læst serien og han kunne også lide den. Måske kender du Gamerz-serien af Kasper Hoff? Det er også en fed serie, og hvis du kunne lide den, kan du garanteret også lide Roboys. Husk at læse bøgerne i den rigtige rækkefølge.

Emil Blichfeldt, Roboys 1-3, Forlaget Calibat, Illustreret af Tom Kristensen, Maj 2017, 79 sider pr. bog.