Bevægelse - foredrag med Susse Wold

Skuespiller Susse Wold udkommer med hendes nye bog, Bevægelse, som dette foredrag tager afsæt i.

“Da jeg skrev Fremkaldt for 10 år siden, havde jeg stor fornøjelse af at komme rundt i landet og fortælle om min bog. Det har været godt at blive fremkaldt, men et fast billede er ikke levende. I et univers som hele tiden bevæger sig, er der ikke noget som er statisk. Derfor er bevægelse og forandring så vigtig, for man bliver altid belønnet med ny viden og udvikling.

Nu har jeg skrevet en ny bog som jeg har kaldt Bevægelse. Den vil jeg glæde mig til at fortælle om. I titlen ligger både den indre mening af ordet, hvor jeg bliver følelsesmæssigt berørt af de ting, jeg møder, og den fysiske mening hvor jeg bevæger mig ud i verden og oplever ting, som lærer mig noget om min egen mulighed for konstant forandring.

Bogen er en fortælling om, hvad jeg har lært af de mennesker, jeg har mødt, og de ting jeg har oplevet.

På teateret som i livet gælder det om at svare, når ens stikord falder. Livet har givet mig mange fristende stikord, og jeg har svaret på mange af dem. Det fortæller jeg om.

Alvorlige og svære ting blander sig med oplevelser med humor og latter. Om jeg er i en sweat lodge på Hawaii med en Shaman, eller om jeg er til et AA møde, om jeg optræder med H.C. Andersen for kronprinsen af Japan, eller om jeg ligge på hjerteafdelingen på Riget, om jeg sidder fast i et mudderhul i Kenya omgivet af løver – eller om jeg går på den røde løber i Cannes til filmfestival. Alle oplevelser har lært mig at se gaven i selv de mest umulige situationer.

I mit foredrag vil jeg fortælle om alle de farverige oplevelser, jeg har haft i mit livstog. Jeg slutter min bog med at lave et interview med mig selv, som jeg kalder ”Hokus pokus – mig selv i focus.”

Her stiller jeg mig selv alle de spørgsmål, som jeg ved, mange gerne har villet spørge mig om, men har syntes var for indiskret. Men da man ikke kan være indiskret overfor sig selv, har jeg lavet et interview , hvor jeg stiller mig selv indiskrete spørgsmål og selv svarer på dem. Spørgsmål om alder, skønhed, kærlighed, ryger og død. Det kapitel vil jeg læse, når jeg holder foredrag. Efter foredraget kan man stille mig alle de indiskrete spørgsmål, man har lyst til.

Bevægelse er:
– Opdagelse
– Opmuntring
– Opblomstring
– Oplevelse

Kom og oplev sammen med mig!


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere