Fantasy Lounge på Børnebogmarked i Vanløse

Børnebogmarked på Kulturstationen i Vanløse samler børn og voksne, læsere, forfattere, forlag og litteraturtosser til en dags fest for børnelitteraturen. Der er gratis entré til hele foretagendet.

Ved Fantasy Lounge bordet finder du 6 af Danmarks forfattere inden for den fantastiske litteratur. Vi byder på sjov og spas, samt et overflødighedshorn af fantasytitler der spænder i både alder, skrivestil og undergenre. Kort sagt: Der er noget for enhver smag.

 

DU KAN MØDE: 

Mads Schack-Lindhardt har tidligere udgivet ”Tir-nâzrals arving” på forlaget Forlaget mellemgaard og er i år aktuel med efterfølgeren ”K’harwyngars Dronning”, samt den selvstændige ”Tusmørkets søn” på forlaget DreamLitt. Mads’ bøger er aktuel for alle der elsker rollespil og eventyr – Også de voksne mandfolk, som ikke længere har tid til at spille eventyr med terninger. ;)  

Marie-Louise Rønning udkom sidste år med dark fantasyfortællingen ”Tusmørkebørn” på forlaget DreamLitt - i år er er hun aktuel med bind 2 i serien, ”Mørkets Sangfugl”. Marie-Louises følelsesbetonede romaner er til alle der forelskede sig i Edward og Bellas ”Twilight”-eventyr og ikke kan slippe en god kærlighedsroman med dybere perspektiver.

Linette Harpsøe står bag Exilium-trilogien (også på forlaget DreamLitt) og vil på messen have alle tre bind med. Læs serien i rækkefølgen ”De fejlfødte”, ”Glasmuren” og til sidst ”Ingenmandsland”. Linettes helt store styrke er hendes actionscener og detaljeøje, så savner du (også) Katniss fra ”Hunger Games” og Tris fra ”Divergent”, så er det Linette du skal have fat i.

Charlotte Fischer debuterede sidste år med Sjælevandrer-serien hos Forlaget Facet. Første bind er navngivet efter Diali, mens andet bind fra 2018 er døbt efter karakteren Ourea. Charlotte er i virkeligheden en håbløs romantiker og drømmer, men hendes karakterer må lide noget så grueligt, når Charlotte skriver om genfødsel, efterliv og den magi der findes mellem himmel og jord.

Katja Berger har to bind bag sig, i form af den selvstændige episke fantasyhistorie ”De 7 synder” samt dark fantasyfortællingen ”Sjælehenteren” fra 2017. I år er hun aktuel med ”Døden lyver aldrig” som er fortsættelsen til ”Sjælehenteren”. Alle 3 bøger er udgivet hos DreamLitt, og Katja har yderligere 6 bøger på tapetet inden udgangen af 2019.

Thomas Arnt er gruppens nyeste (og mest skaldede) medlem, men derfor kan vi godt lide ham alligevel. Han er aktuel med børnebogen ”Sådan bliver du en tjekket zombie” fra Calibat. En bog til de yngre læsere, der er vilde med mixet mellem fagbog og skæg fortælling.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere