Foredrag med Forfatter Anita Andersen

Anita Andersen fortæller om et liv fanget i den forkerte krop, om et liv fyldt med fordomme og afstandtagen fra nære relationer, om de psykiske og fysiske udfordringer der følger med når man er fanget i den forkerte krop som transkønnet. Anita fortæller om sin kønsskifteoperation og livet efter. Der er under foredraget mulighed for at stille spørgsmål.

50 årig Anita Andersen er netop udkommet med sin selvbiografi "Min vej Hjem", hvor hun åbent og meget ærligt fortæller om sit liv, helt fra lille og op til nu. Anita er far til 2 børn og fraskilt. hun har haft et aktivt arbejdsliv indtil hun mistede sin arbejdsevne pga slidgigt og kroniske smerter som 42 årig. Siden da er det gået stærkt, hvor hun kort tid efter blev skilt, sprang ud som kvinde og måtte finde sig til rette i en anden krop og verden. En verden fyldt med fordomme, uvidenhed, afstandstagen og svære fysiske og psykiske udfordringer, som der kan følge med en hormonbehandling og en kønskifteoperation. 

Anita fortæller dybt og ærligt om sine tanker og følelser hele vejen igennem, samt om de første oplevelser med det modsatte køn og meget mere.

Anita`s fordrag er dybt og ærligt, når det går ned i de svære tider, mødet med psykiatrien og afstandstagen fra de helt nære relationer. Anita fortæller ærligt om sine tanker og følelser og publikum vil få mulighed for at stille spørgsmål.

Anita er kendt fra TV-programmerne "Spørg mig om alt" fra DR3 og "Født i forkert krop" Fra TV2.

Anita udgav d. 29Maj 2019 sin selvbiografi "Min vej hjem"

Man skal tilmelde sig fordraget, som er gratis, da der vil være kaffe og kage til de fremmødte i pausen.

Man vil have mulighed for at købe bogen til en farorable pris.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere