Husk at være glad - et foredrag med Preben Kristensen

Mød en af Danmarks største kunstnere, skuespilleren Preben Kristensen, bl.a. kendt fra Linie 3, til en snak om livet i dansk showbusiness, om kampen for anerkendelse og mødet med store personligheder inden for dansk film og teater. Foredraget tager udgangspunkt i biografien "Husk at være glad".

Tag med Preben Kristensen på opdagelse i hans liv. For hvordan hænger det egentlig sammen? Han, arbejderdrengen fra Skive, der havnede på de bonede gulve.

Han er folkelig komiker den ene aften - højtagtet karakterskuespiller den næste. Han er et yderst privat menneske – i offentlighedens skarpe lys.

Med afsæt i sin nye biografi ‘Husk at være glad’ fortæller Preben Kristensen i selskab med sin medforfatter Danni Travn levende og tænksomt om sit livs forunderlige rejse. Om barndomshjemmets stærke værdier, der bar ham frem: flid, nysgerrighed, livsglæde. Om fem årtiers dansk underholdning, komplet med sværdslag i kulissen, hans egen kamp for anerkendelse og ofte morsomme møder med nogle af landets største ikoner.

Kort sagt, et varmt foredrag fra et menneske der minder os om at se livet i lyse nuancer. 

Arrangementet er i samarbejde med Gråsten Handel.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere