Karriere - kunsten at flytte sig - ved Monika Janfelt

Monika Janfelt har skrevet en fagbog om arbejdsliv og karriere, hvor hun bl.a. diskuterer, hvorfor stærke karrierekompetencer er vigtige på dagens arbejdsmarked.

Går du og overvejer din karriere? Har du brug for inspiration til hvordan du kan udvikle dig i dit arbejdsliv? Har du brug for viden om, hvordan du kan arbejde med karriereudvikling på din arbejdsplads? Eller hvordan man kan arbejde med karrierecoaching?

Med udgangspunkt i bogen ”Karriere – kunsten at flytte sig” vil Monika Janfelt tale om hvorfor karrierekompetencer er vigtige og hvad der er på spil når vi skal finde retning i vores arbejdsliv.

Monika Janfelt, fil.dr., er rådgiver, underviser og konsulent. Monika Janfelt har været forsker, universitetslektor og HR-konsulent og driver nu firmaet Moveo Nordic, der har speciale i karriere- og talentudvikling for forskere, ledere, specialister og fagprofessionelle. Bogen findes også på engelsk: Career – The Art of Moving On. Du kan læse mere på www.janfelt.dk.

Hør Monika Janfelt fortælle om bogen Karriere – kunsten at flytte sig. Arrangementet er lavet i samarbejde med prof. Reinhard Stelter, Københavns Universitet.

Yderligere information Reinhard Stelter, Coaching Psychology Unit, University of Copenhagen, Institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet

Forelæsningsrækken har til formål at bygge bro mellem forskning og praksis inden for coaching og samtidigt forankre coachingpraksisser i forskningsdiskursen. Intentionen er at give ord til forskere, der belyser coaching i en erhvervs-, sundheds eller sportsrelateret sammenhæng. Coaching Psychology Unit University of Copenhagen blev etableret for at igangsætte og koordinere tværfaglig forskning, samt uddannelse og formidling inden for coaching.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere