Mød forfatter Pernille Juhl

Velkommen til forfatter Pernille Juhl - den sønderjyske stemme - i Brecklings Bogcafé

Pernille har rødder i Sønderborg, og det er ikke uden grund, at hun har fået tilnavnet ’Den sønderjyske stemme’. I 2013 debuterede hun med bestselleren: "Vent på mig, Marie", der foregår under 1. verdenskrig og er stærkt inspireret af hendes farfars krigsdagbøger. Forfatteren har skrevet i alt seks historiske romaner om Sønderjylland. De første tre blev til ’Gråstenertrilogien’, som en anmelder har sammenlignet med Matador. 

Pernille er bogaktuel med "Marens vilje", der udkom i juni i år. Det er en fortælling om én af Danmarks store kvindeskikkelser i det 20. århundrede, Maren Sørensen, der virkede både som sygeplejerske, frihedskæmper, kvindesagsforkæmper og som Danmarks første kvindelige præst. Bogen har fået glimrende anmeldelser, og er i Kristelig Dagblads anmeldelse kaldt for en ’Smuk bog’. 

Denne aften vil vi høre om hendes forfatterskab, og hvad der nærer lysten til at blive ved med at fokusere på den Sønderjyske landsdel. Tilhørerne kan se frem til et medrivende og oplysende historisk foredrag. 

Bemærk at arrangementet er en torsdag aften: 

Sønderjysk spisning fra kl. 18 
Foredrag fra kl. 19 

Pris fordrag u/spisning: 125,00 kr.

Pris foredrag m/spisning: 200,00 kr.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere