nioghalvtreds måder at have det dårligt på – bogrelease

Den 5. september kan du komme med til bogrelease hos forlaget Eksistensen. Vi fejrer udgivelsen af 'nioghalvtreds måder at have det dårligt på'. En bog der indeholder humoristiske og tankevækkende stregtegninger af de følelser, vi alle sammen bøvler med nogle gange.

Forfatteren til bogen, psykolog og kunstner Ulla Bech-Bruun, vil fortælle om sine tanker bag – samt tilblivelsen – af udgivelsen, og herefter er der et glas vin og mulighed for at købe bogen til arrangementspris. Alle er velkomne!  

MERE OM UDGIVELSEN:
nioghalvtreds måder at have det dårligt på er en smuk bog, der indeholder nioghalvtreds både humoristiske og tankevækkende stregtegninger af rigtige menneskers rigtige følelser. En adgang til at mærke andre – og os selv. Og til at føle os mindre alene.

Ulla Bech-Bruun har med skarp og sirlig streg afbilledet de skrøbelige tilstande i krop og sjæl.

Vi bevæger os i feltet mellem fiktion og fakta, og i mellemrummet mellem tegning og tekst er der plads til fortolkning. Plads til at finde sig selv.

MERE OM FORFATTEREN:
Ulla Bech-Bruun er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og Master of Fine Arts fra Det Kongelige Danske Kunstakademi. Hun arbejder som privatpraktiserende psykolog og udstiller performativ skulptur i ind- og udland. nioghalvtreds måder at have det dårligt på er hendes debutbog.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere