Undskyld jeg blander mig! Foredrag med Lisbeth Dahl

UNDSKYLD, JEG BLANDER MIG er et levende, livsklogt foredrag om at lytte til sin indre stemme og klare sig igennem tilværelsen uden at lade sig tynge af fortrydelse, eller af hvad andre mener.

Skuespiller Lisbeth Dahl har livet igennem stolet på sin intuition. På scenen, hvor hun har stået gennem mere end 50 år. Og i privatlivet, der har budt på dramatiske op- og nedture. I sin nye bog Undskyld, jeg blander mig! fortæller hun bramfrit og humoristisk om sit utraditionelle liv og deler ud af alt det, tilværelsen har lært hende på godt og ondt. Om at vokse op med en alenemor – og selv blive en. Om de skiftende mænd, hun har elsket og mistet. Om sin karriere som skuespiller og instruktør. Og om at finde sig til rette som 71-årig omgivet af sine fem børn, syv børnebørn, en godmodig broholmer og den store revyfamilie på Bakken.

Med dette foredrag møder publikum en åben, ærlig og stærk kvinde, med stærke holdninger, der har sin meningers mod, og som med glimt i øjet og på en ganske underholdende måde får formidlet sine erfaringer og tanker.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere